Webinar
KLAAR VOOR DE TOEKOMST!
Hoe verder na corona?

Als ondernemer heb je het afgelopen jaar vast als zeer uitdagend ervaren. Een jaar geleden wisten we nog niet wat de impact zou zijn van de coronapandemie op de bedrijven en bedrijvigheid in onze gemeente.

Wat we wel weten is dat élke ondernemer belangrijk is voor een bloeiende lokale economie in de gemeente Epe.

De financiële steunmaatregelen hebben ondernemers geholpen. Maar er is ook een groep die nog grote uitdagingen ervaart. Misschien bevindt jij je in zo’n onzekere situatie? Of ben je op zoek naar mogelijkheden om toekomstproof te ondernemen?

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan het webinar Klaar voor de Toekomst! Hoe verder na corona? Een bijeenkomst waar jouw verhaal en jouw input belangrijk zijn!

Gratis webinar 19 mei 19.30 - 20.30 uur

Ik doe mee en meld me aan:

Op 19 mei om 19.30 uur leggen we de basis tussen kennis, verbinding en de mogelijkheden die er zijn binnen de gemeente Epe. In samenwerking met de gemeente kijken we waar we jou kunnen ondersteunen en helpen.

Na een openingswoord van wethouder Erik Visser nemen ondernemers het over.

Je hoort verhalen van ondernemers die het nu lastig hebben en wat dit met hen doet. Je krijgt informatie over de financiële regelingen die stoppen en de gevolgen daarvan. Je krijgt praktische tips over veerkracht in ondernemerschap en je maakt kennis met Adinda Keizer (ook ondernemer) die de verbindende rol op zich heeft genomen tussen instanties en ondernemers in zwaar weer.

Adinda Keizer is vanaf 1 mei bereikbaar via Whatsapp 085 - 047 00 37  voor je vragen,je verhaal en verkenning van de mogelijkheden en ondersteuning speciaal voor jouw bedrijf. 
Toekomstkracht - Adinda Keizer