Toekomstkracht voor ondernemende gemeentes

Wat is Toekomstkracht?

Een online en offline programma voor ondernemers in zwaar weer. Om te voorkomen dat ondernemers het financieel niet redden en in de bijstand komen heeft Toekomstkracht een speciaal programma ontwikkelt. Met trainingen, kennissessies en coaching krijgt de ondernemer weer perspectief. Het doel is om in een jaar weer te groeien met omzet.

Toekomstkracht is een initiatief van vijf ondernemers die hun sporen als ondernemerscoaches ruim hebben verdiend. Achter Toekomstkracht zit het platform ikonderneemhet.nl en de bedrijven Inique4UCloudtraffic en Vindjeklant.

Met Toekomstkracht bieden zij gemeentes mogelijkheden om ondernemers te ondersteunen die onvoldoende winst maken om financieel onafhankelijk te zijn.

Voor gemeenten een praktische mogelijkheid om te voorkomen dat ondernemers in de bijstand komen.

Toekomstkracht heeft een bewezen succesvolle aanpak

De gezichten achter Toekomstkracht

Ondernemerscoach

Denken vanuit de klant en ondernemen op de manier die bij jou en je bedrijf past staat centraal in mijn werkwijze. Met ruim 25 jaar ervaring in sales en 13 jaar als ondernemer help ik je op het commerciële vlak van je onderneming. Mijn naam is Adinda Keizer en ik ben eigenaar van Vindjeklant en van BLOEI opleidingen. Voor onderwerpen als branding, klanten vinden, acquisitie, out of the box denken en voor resultaat kun je bij mij terecht. Hierbij staat altijd de mens achter de onderneming centraal.

Online marketing coach

Renate is online marketing ondernemerscoach bij Cloudtraffic voor ondernemers op het gebied van leadgeneratie en omzetgroei via kanalen zoals websites, nieuwsbrieven en sociale media. Zo coacht zij al meer dan 12 jaar ondernemers om hun online zichtbaarheid en succes te vergroten. Dit geldt zowel voor grote en kleine webshops als bedrijven die online hun diensten aanbieden. Naast haar eigen bedrijf is Renate ook gecertificeerd BLOEI coach, gecertificeerde coach bij De Startversneller in Gelderland en Overijssel en is zij mede-initiatiefnemer van Groei met je Bedrijf en Toekomstkracht.

Structuur coach

Processen en systemen zijn vaak niet de eerste woorden waar een ondernemer op aanslaat. Maar een goede fundering van je bedrijf is van essentieel belang om goed te ondernemen. En weet je hoeveel gemak je ervaart als je processen en systemen goed zijn ingericht, je overzicht hebt van wat er gedaan moet worden en je een werkwijze hebt die bij jou past als type ondernemer? Als structuurcoach zorg ik ervoor dat je bedrijf zó is ingericht dat je dag fluitend begint én afsluit. Met ruim 30 jaar ervaring in interne processen en 10 jaar ondernemerservaring weet ik dat ook dit onderdeel van je onderneming je energie kan geven! Naast mijn eigen bedrijf Inique4U ben ik mede-initiatiefnemer van Groei met je bedrijf en Toekomstkracht.

Ondernemerscoach

Talent omzetten naar klantwaarde en dus naar inkomen vanuit het zelfstandig ondernemerschap! Ik help je met nadenken over onderscheidend vermogen, innoveren, markt veroveren, verdienmodellen, maar ook kan ik je leren hoe je kunt sturen op de cijfers in je bedrijf (en dat ga je dan ook écht leuk vinden). Een no nonsens businesscoach die je helpt om drempels over te gaan, verfrissend naar je bedrijf te kijken en je hernieuwde energie kan geven om vol power te ondernemen.

Ondernemerscoach

Al ruim 20 jaar ben ik ondernemer en 12 jaar trainer en bedrijfsadviseur voor zzp’ers en het kleinbedrijf. In 2010 richtten we ikonderneemhet.nl op, en in 2021 kwam de academie erbij. Niets doet mij meer plezier dan te zien dat de trainingen, coaching en adviezen die wij geven aan ondernemers leiden tot nieuwe inzichten en succes. Als zzp’er moet je van zóveel markten thuis zijn, dat je je soms afvraagt hoe je zaken moet aanpakken die niet horen bij je kernactiviteiten. De marketing, sociale media, de financiën, het komt er allemaal bij en je moet overal verstand van hebben. Juist op al die bijkomende zaken helpen wij ondernemers met praktisch toepasbare inzichten en tools. Zodat ze kunnen groeien, zowel persoonlijk als met hun bedrijf.

Deelnemende gemeentes

Toekomstkracht gemeente Epe