Toekomstgericht leren in je eigen tempo

Volg online trainingen wanneer het jou uitkomt

Op de academie van het platform Ikonderneemhet.nl staat diverse online trainingen voor ondernemers. De inhoud is eenvoudig te begrijpen, duidelijk uitgelegd en vooral direct toepasbaar voor jouw bedrijf. Het zijn opgenomen trainingen met verschillende onderwerpen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Ondernemen betekent dat je van veel verschillende zaken verstand moet hebben. Ieder is goed in zijn eigen vak en daarom werken wij samen met experts die jou op hun vakgebied wegwijs maken.

Ondernemers uit de gemeente Epe kunnen een inlogcode opvragen en met die code drie trainingen gratis volgen.

Slim adverteren op Google met een klein budget

Heb jij een mooie website maar weinig bezoekers? Misschien overweeg je te adverteren op Google. Maar hoe pak je dat nu slim aan als je geen groot budget hebt? Met Google In Market bereik jij effectief jouw doelgroep tegen lage kosten.

Klantgericht denken en doen

Omdenken vanuit de klant, hoe doe je dat? Als je weet waarom de klant specifiek met jouw bedrijf zaken doet, dan kun je dit gebruiken in alles wat je doet op gebied van sales en marketing. Ga aan de slag met jouw merkwaarden.

Word onderscheidend met een unieke waardepropositie

Vinden mensen jouw diensten of producten vaak te duur? Concurreer je vooral op de prijs? Dan is het ontwikkelen van een unieke waardepropositie dé manier om daar mee af te rekenen.

Verdienmodellen

Elke ondernemer kan verschillende verdienmodellen toepassen binnen het bedrijf. Je kunt daarmee je omzet en winst vergroten. En ja, ook voor zzp’ers is dat heel goed te doen!

Hoe voer je een goed verkoopgesprek?

Heb jij ook een hekel aan acquisitie? Vind je een verkoopgesprek maar lastig? Na het volgen van deze training weet je hoe je een verkoopgesprek kunt voeren zonder dat je jezelf hoeft te verkopen.

Online vindbaarheid (SEO)

Word jij gevonden op Google door jouw klanten? Als je begrijpt hoe Google werkt dan kun je zelf sturen op een betere vindbaarheid van je bedrijf. In deze training leer je de belangrijkste tips en trucs.

Gemakkelijker je bedrijfsdoelen halen

Vol met ideeën maar lukt het je maar niet om ze in je bedrijf om te zetten naar werkelijkheid? Maak je wel doelen maar haal je ze niet? Ben je op zoek naar structuren om mooie stappen binnen je zaak te zetten? Dan is deze training iets voor jou!

Identiteitsmarketing

Ben jij één van de vele zzp’ers in jouw markt en is de concurrentie groot? Dan vraag je je misschien of hoe je meer kunt opvallen en zichtbaar worden. Identiteitsmarketing gaat over hoe jij jezelf herkenbaar in de markt zet.

Haal meer waarde uit je netwerk

Hoeveel tijd stop jij in het online en offline netwerken? Elke ondernemer heeft een goed netwerk nodig. Maar het kost veel tijd en, wat haal jij er eigenlijk uit? In deze training krijg inzicht in wat effectief netwerken eigenlijk is en hoe je meer waarde haalt uit je netwerk.

Word een klantmagneet

Word jij gevraagd door klanten of komen ze vanzelf bij jou terecht? Wil jij ook klanten die jouw ambassadeur worden en jou bij anderen gaan aanbevelen. Hoe je dat doet, leer je in deze cursus.

Toekomst Nieuws

Speciaal voor ondernemers uit de gemeente Epe

Blijf wekelijks op de hoogte van de mogelijkheden voor jou als ondernemer.
Je leest tips en verhalen van ondernemers uit gemeente Epe en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je aan en je hoeft niets meer te missen!

* verplicht veld