Toekomstproof ondernemen

Volg live webinars voor extra kennis

De webinars van Toekomstkracht zijn live en interactief. Zodra iedereen binnen is, gaan we na een korte kennismaking direct aan de slag met het onderwerp van het webinar. Geen geleuter met 10 minuten welkom en allerlei onzin aanbiedingen, maar praktisch aan de slag!

Jij bent tenslotte op zoek naar kennis. En die kennis krijg je van ons. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om actief mee te doen, vragen te stellen en contact te leggen met andere deelnemers. Wij geloven in verbinding en kennis!

 

Do 23 september 19.30 - 21.00
Bloggen en contentcreatie

Je hebt een passie, een bijzondere aanpak of prachtige producten/diensten die je heel graag meer bekendheid zou geven. Hoe bereik je dat je meer gaat verkopen of vaker wordt gevraagd voor klussen? Als jij een expert bent, maar nog geen autoriteit, dan is bloggen dé manier om bekend te worden. In dit webinar laten we zien hoe je met blogs content kunt creëren die jou op dat podium zet! 

Di 26 oktober 19.30 - 21.00
Financieel inzicht en sturen op je omzet 

Veel ondernemers besteden hun administratie uit. Maar inzicht hebben in de inkomsten en uitgaven van je bedrijf is essentieel om te kunnen groeien in je omzet en winst. In dit webinar laten we je de relatie zien tussen cijfers en klanten en hoe je dat gebruikt om meer winst te genereren. En hoe je dit allemaal realistisch kunt plannen in je werkdag.

Do 25 november 19.30 - 21.00
Onderhandelen en overtuigen

Voel jij je wel eens onzeker in onderhandelingen of heb je het gevoel dat je er niet uithaalt wat je eigenlijk wil? Dan is dit webinar een aanrader. Onderhandelen kun je leren en we geven graag onze beste inzichten en tips weg waarmee je met zelfvertrouwen elke onderhandeling ingaat. 

Toekomst Nieuws

Speciaal voor ondernemers uit de gemeente Epe

Blijf wekelijks op de hoogte van de mogelijkheden voor jou als ondernemer.
Je leest tips en verhalen van ondernemers uit gemeente Epe en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je aan en je hoeft niets meer te missen!

* verplicht veld

HELAAS! Deze webinars zijn al geweest

Maar je kunt wel deze online training volgen:

Haal meer waarde uit je netwerk